Suport për blerje !
Ofertë!

KTIP5530 – Valixhe veglash Titan me kapese plastike 554x286x276mm

Çmimi origjinal qe: 3,140 L.Çmimi i tanishëm është: 2,990 L.

-5%

Valixhe veglash Titan me kapese plastike 554x286x276mm

KTIP5530 - Valixhe veglash Titan me kapese plastike 554x286x276mm 3,140 L Çmimi origjinal qe: 3,140 L.2,990 LÇmimi i tanishëm është: 2,990 L.
Brand:YATO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

KTIP5530 – Valixhe veglash Titan me kapese plastike 554x286x276mm