Krik Hidraulik 20 Ton

Krik Hidraulik 20 Ton

7,190 L

Marka:INGCO

Krik Hidraulik 20 Ton

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

HBJ2002

INGCO – 0