Krasitese me bateri 20 V bari dhe ligustrash vetem trup

Krasitese me bateri 20 V bari dhe ligustrash vetem trup

3,900 L

Marka:BORMANN

Krasitese me bateri 20 V bari dhe ligustrash vetem trup

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Krasitese me bateri 20 V bari dhe ligustrash vetem trup