Suport për blerje !

Krasitese Ligustrash elektrike HT 550 / 550 W, 52 cm

16,900 L

Krasitese Ligustrash elektrike HT 550 / 550 W, 52 cm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Krasitese Ligustrash elektrike HT 550 / 550 W, 52 cm 16,900 L
Brand:AL-KO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

112680

ALKO – 0