Suport për blerje !

Krasitese ligustrash 20 V, 51 cm vetem trup

6,900 L

Krasitese ligustrash 20 V, 51 cm vetem trup

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Krasitese ligustrash 20 V, 51 cm vetem trup 6,900 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Krasitese ligustrash 20 V, 51 cm vetem trup