Suport për blerje !

Krasitese degesh 720 W (Shpate 21cm/ 3/8? LP 1.3mm/ 36, lartesia arritshme 210-265cm)

7,900 L

Krasitese degesh 720 W (Shpate 21cm/ 3/8? LP 1.3mm/ 36, lartesia arritshme 210-265cm)

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Krasitese degesh 720 W (Shpate 21cm/ 3/8? LP 1.3mm/ 36, lartesia arritshme 210-265cm) 7,900 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Krasitese degesh 720 W (Shpate 21cm/ 3/8? LP 1.3mm/ 36, lartesia arritshme 210-265cm)