Suport për blerje !
Ofertë!

KPW-06 – Kendore metalike e perforcuar 90×60 m (50 cp)

Çmimi origjinal qe: 220 L.Çmimi i tanishëm është: 180 L.

-18%

Kendore metalike e perforcuar 90×60 m (50 cp)

KPW-06 - Kendore metalike e perforcuar 90x60 m (50 cp) 220 L Çmimi origjinal qe: 220 L.180 LÇmimi i tanishëm është: 180 L.
Brand:KLIMAS

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Kendore metalike e perforcuar 90×60 m (50 cp)