Suport për blerje !

Kove e galvanizur me doreze per mjeljen e qumeshtit 12 L

690 L

Kove e galvanizur me doreze per mjeljen e qumeshtit 12 L

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Kove e galvanizur me doreze per mjeljen e qumeshtit 12 L 690 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Kove e galvanizur me doreze per mjeljen e qumeshtit 12 L