Suport për blerje !

Korrese dritherash me benzine me motor OHV 140cc dhe gjeresi prerje 56 cm

51,500 L

Korrese dritherash me benzine me motor OHV 140cc dhe gjeresi prerje 56 cm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Korrese dritherash me benzine me motor OHV 140cc dhe gjeresi prerje 56 cm 51,500 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Korrese dritherash me benzine me motor OHV 140cc dhe gjeresi prerje 56 cm