Suport për blerje !

Korrese bari me benzine 145cc, 4.0 Hp, kosh 45 lt, gjeresi prerje 42 cm

35,900 L

Korrese bari me benzine 145cc, 4.0 Hp, kosh 45 lt, gjeresi prerje 42 cm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Korrese bari me benzine 145cc, 4.0 Hp, kosh 45 lt, gjeresi prerje 42 cm 35,900 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Korrese bari me benzine 145cc, 4.0 Hp, kosh 45 lt, gjeresi prerje 42 cm