Korrese Bari Elektrike Power Max 1200 W, 32 cm

Korrese Bari Elektrike Power Max 1200 W, 32 cm

18,900 L

Marka:GARDENA

Korrese Bari Elektrike Power Max 1200 W, 32 cm

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

5032-20

GARDENA – 0