Suport për blerje !
Ofertë!

KOPA5025 – Valixhe veglash Optima me kapese plastike 470x256x238mm

Çmimi origjinal qe: 3,240 L.Çmimi i tanishëm është: 2,790 L.

-14%

Valixhe veglash Optima me kapese plastike 470x256x238mm

KOPA5025 - Valixhe veglash Optima me kapese plastike 470x256x238mm 3,240 L Çmimi origjinal qe: 3,240 L.2,790 LÇmimi i tanishëm është: 2,790 L.
Brand:YATO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

KOPA5025 – Valixhe veglash Optima me kapese plastike 470x256x238mm