Suport për blerje !

Kondicioner 80 W / 2000 W me telekomande (2 ne 1 ftohes dhe ngrohes)

21,500 L

Kondicioner 80 W / 2000 W me telekomande (2 ne 1 ftohes dhe ngrohes)

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Kondicioner 80 W / 2000 W me telekomande (2 ne 1 ftohes dhe ngrohes) 21,500 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Kondicioner 80 W / 2000 W me telekomande (2 ne 1 ftohes dhe ngrohes)