Suport për blerje !

Komplet kriketi 215 cope 1/2, 1/4 & 3/8

23,900 L

Komplet kriketi 215 cope 1/2, 1/4 & 3/8

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Komplet kriketi 215 cope 1/2, 1/4 & 3/8 23,900 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

 • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Komplet kriketi 215 cope 1/2, 1/4 & 3/8

 

 • Prodhuar me Çelik Chromium Vanadium  .
 • Të kromuara .
 • Ne Valixhe
  • 30 Cope – 1/4″ Bit Sockets: PH0,1,2 PZ0,1,2 FD4,5.5,6.5,7 H3,4,5,6 T8,9,10,15,20,25,27,30 TT8,9,10,15,20,25,27,30
  • 10 Cope– 3/8″ Sockets :10,11,12,13,14,15,16,17,18,19mm,28L
  • 6 Cope– 3/8″ Torx Socket:E10,E11,E12,E14,E16,E18
  • 6 Cope– 3/8″ Deep Socket:10,11,12,13,14,15mm
  • 1 Cope– 3/8″ Spark Plug Socket:21mm
  • 1 PC – 3/8″ Bit Holder
  • 1 Cope– 3/8″ Universal Joint
  • 1 Cope-3/8″ Extrension Bar: 5″
  • 1 Cope– 3/8″ Quick Ratchet Handle
  • 14 Cope– 1/2″ Socket :13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,24,27,30,32mm
  • 3 Cope– 1/2″ Torx Socket:E20,E22,E24
  • 5 Cope– 1/2″ Deep Socket :16,17,18,19,22MM,77L
  • 2 Cope– 1/2″ Extension Bar :5″&10″
  • 1 Cope– 1/2″ 3 – Way Adaptor
  • 1 Cope– 1/2″ Universal Joint
  • 1 Cope– 1/2″ Bit Holder
  • 2 Cope– 1/2″ Spark Plug Socket:16mm & 21mm
  • 1 Cope-1/2″  Quick Rachet Handle
  • 30 Cope– Bits (8MM):H5.5,6,6.5,7,8,10,12 SL6,6.5,8 PH3,4 PZ3,4 T27,30,35,40,45,50 TT27,30,35,40,45,50 M5,6,8,10
  • 2 Cope– 1/2″ Bit Sockets: T55,T60
  • 12 Cope-Spanner :8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19mm
  • 7 Cope– Hex Key Wrenches 1,1.5,2,2.5,3,4,5mm
  • 44 Cope– Bits(6.35mm):M5,6,8,10,12 PH0,1,2,3 PZ0,1,2,3 SL4,5.5,6.5,7 H2,2.5,3,4,5,6,7 SP4,6,8,10 TW1,2,3,4 TT8,10,15,20,25,27,30,40,45 TO6,8,10
  • 1 Cope– Screwdriver Driver