Suport për blerje !
Ofertë!

KHV603520 – Valixhe veglash Heavy block 2 585x360x217mm

Çmimi origjinal qe: 6,710 L.Çmimi i tanishëm është: 5,500 L.

-18%

Valixhe veglash Heavy block 2 585x360x217mm

KHV603520 - Valixhe veglash Heavy block 2 585x360x217mm 6,710 L Çmimi origjinal qe: 6,710 L.5,500 LÇmimi i tanishëm është: 5,500 L.
Brand:YATO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

KHV603520 – Valixhe veglash Heavy block 2 585x360x217mm