Karrele me bazament te gjere per pesha deri ne 250 Kg

Karrele me bazament te gjere per pesha deri ne 250 Kg

10,900 L

Marka:BORMANN

Karrele me bazament te gjere per pesha deri ne 250 Kg

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Karrele me bazament te gjere per pesha deri ne 250 Kg