Suport për blerje !

HS688200 – Kacavide mekanike magnetike me 2 komponente pete 8.0×200 mm

290 L

Kacavide mekanike magnetike me 2 komponente pete 8.0×200 mm

HS688200 - Kacavide mekanike magnetike me 2 komponente pete 8.0x200 mm 290 L
Brand:INGCO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Kacavide mekanike magnetike me 2 komponente pete 8.0×200 mm