Suport për blerje !

HS686150 – Kacavide mekanike magnetike me 2 komponente pete 6.5×150 mm

250 L

Kacavide mekanike magnetike me 2 komponente pete 6.5×150 mm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
HS686150 - Kacavide mekanike magnetike me 2 komponente pete 6.5x150 mm 250 L
Brand:INGCO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Kacavide mekanike magnetike me 2 komponente pete 6.5×150 mm