Suport për blerje !

HLAD09051 – Shkalle metalike familjare me me 5 shkelje, 150kg

6,600 L

HLAD09051 – Shkalle metalike familjare me me 5 shkelje, 150kg

HLAD09051 - Shkalle metalike familjare me me 5 shkelje, 150kg 6,600 L
Brand:INGCO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

HLAD09051 – Shkalle metalike familjare me me 5 shkelje, 150kg