Suport për blerje !

HFPF09 – Kapese dore me goditje per maja PF

5,500 L

Kapese dore me goditje per maja PF

DIMENSIONET DHE PESHA
Pesha: 0.9 kg
Gjerësia: 25 mm
Gjatësia: 300 mm
Lartësia: 50 mm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
HFPF09 - Kapese dore me goditje per maja PF 5,500 L
Brand:PREBENA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Kapese dore me goditje per maja PF

DIMENSIONET DHE PESHA
Pesha: 0.9 kg
Gjerësia: 25 mm
Gjatësia: 300 mm
Lartësia: 50 mm
SPECIFIKIMET TEKNIKE
Lloji i mbërthyesit: Kapëse
Lloji i mbërthyesit: PF
Gjatësia (mm): 6 – 9
Revista e ngarkesës së pasme: po
Per metal te forte : po
Shenja CE: po
I papërshkueshëm nga moti: po
I qëndrueshëm ndaj spërkatjes: po
Ndërtimi me peshë të lehtë: po
Zona e aplikimit: Karton për çati, Rrjetë teli, Petë, Karton, Letër, Veshje, Ekrane, Mure të pasme të mobiljeve, Postera, Tapiceri, Tapet, çati
Gjatësia e lidhësit: 6, 9