Suport për blerje !

Helmete saldimi me fotoelemente DIN4 98×62 mm

10,500 L

Helmete saldimi me fotoelemente DIN4 98×62 mm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Helmete saldimi me fotoelemente DIN4 98x62 mm 10,500 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Helmete saldimi me fotoelemente DIN4 98×62 mm