Suport për blerje !
Ofertë!

HAX02010008 – Sopate me bisht fibre 1000 g

Çmimi origjinal qe: 1,880 L.Çmimi i tanishëm është: 1,350 L.

-28%

Sopate me bisht fibre 1000 g

HAX02010008 - Sopate me bisht fibre 1000 g 1,880 L Çmimi origjinal qe: 1,880 L.1,350 LÇmimi i tanishëm është: 1,350 L.
Brand:INGCO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Sopate me bisht fibre 1000 g