Suport për blerje !
Ofertë!

GVR-2 – Vibratore betoni me benzine Fuqia 4.0Kw (5.5HP)

Çmimi origjinal qe: 28,900 L.Çmimi i tanishëm është: 25,900 L.

-10%

Vibratore betoni me benzine Fuqia 4.0Kw (5.5HP)

GVR-2 - Vibratore betoni me benzine Fuqia 4.0Kw (5.5HP) 28,900 L Çmimi origjinal qe: 28,900 L.25,900 LÇmimi i tanishëm është: 25,900 L.
Brand:INGCO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Vibratore betoni me benzine Fuqia 4.0Kw (5.5HP)