Gure fleksibel me bateri 36 V / 125 mm (vetem trup)

Gure fleksibel me bateri 36 V / 125 mm (vetem trup)

29,500 L

Marka:HIKOKI

Gure fleksibel me bateri 36 V / 125 mm (vetem trup)

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Gure fleksibel me bateri 36 V / 125 mm (vetem trup)