Suport për blerje !

Gure fleksibel me bateri 20V 125 mm me reostat 3000-10000 rpm me motorr pa karboncina

9,500 L

Gure fleksibel me bateri 20V 125 mm me reostat 3000-10000 rpm me motorr pa karboncina

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Gure fleksibel me bateri 20V 125 mm me reostat 3000-10000 rpm me motorr pa karboncina 9,500 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Gure fleksibel me bateri 20V 125 mm me reostat 3000-10000 rpm me motorr pa karboncina