Suport për blerje !

Gure Fleksibel me bateri 18 V Ø 115 mm (Vetem Trup)

12,500 L

Gure Fleksibel me bateri 18 V Ø 115 mm (Vetem Trup)

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Gure Fleksibel me bateri 18 V Ø 115 mm (Vetem Trup) 12,500 L
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Gure Fleksibel me bateri 18 V Ø 115 mm (Vetem Trup)