Gure Fleksibel me bateri 18 V/ Ø 115 mm (vetem trup)

Gure Fleksibel me bateri 18 V/ Ø 115 mm (vetem trup)

11,500 L

Marka:HIKOKI

Gure Fleksibel me bateri 18 V/ Ø 115 mm (vetem trup)

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Gure Fleksibel me bateri 18 V/ Ø 115 mm (vetem trup)