Suport për blerje !

Gure fleksibel me ajer Ø 125 mm

5,900 L

Gure fleksibel me ajer Ø 125 mm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Gure fleksibel me ajer Ø 125 mm 5,900 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

BAT1005
Gure fleksibel
me ajer
Disku 125 mm