Gure Fleksibel 900 W Ø 125 mm

Gure Fleksibel 900 W Ø 125 mm

8,900 L

Brand:HIKOKI

Gure Fleksibel 900 W Ø 125 mm

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Gure Fleksibel 900 W Ø 125 mm