Gure Fleksibel 2200 W Ø 230 mm

Gure Fleksibel 2200 W Ø 230 mm

11,500 L

Marka:HIKOKI

Gure Fleksibel 2200 W Ø 230 mm

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Gure Fleksibel 2200 W Ø 230 mm