Suport për blerje !

Grirese degesh elektrike 2500 Watt me kosh plastik 50 Lt

22,500 L

Grirese degesh elektrike 2500 Watt me kosh plastik 50 Lt

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Grirese degesh elektrike 2500 Watt me kosh plastik 50 Lt 22,500 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Grirese degesh elektrike 2500 Watt me kosh plastik 50 Lt