Suport për blerje !

GH9035-D – Adaptor rubineti 3/4 – 1” (paketimi 20 cope)

380 L

Adaptor rubineti 3/4 – 1” (paketimi 20 cope)

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
GH9035-D - Adaptor rubineti 3/4 - 1'' (paketimi 20 cope) 380 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Adaptor rubineti 3/4 – 1” (paketimi 20 cope)