Suport për blerje !

GH9025-D – Bashkuese tubi uji 3/4” (paketimi 20 cope)

350 L

Bashkuese tubi uji 3/4” (paketimi 20 cope)

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
GH9025-D - Bashkuese tubi uji 3/4'' (paketimi 20 cope) 350 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Bashkuese tubi uji 3/4” (paketimi 20 cope)