Suport për blerje !

GH9015-D – Rakorderi e shpejte 3/4” (paketimi 20 cope)

370 L

Rakorderi e shpejte 3/4” (paketimi 20 cope)

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
GH9015-D - Rakorderi e shpejte 3/4'' (paketimi 20 cope) 370 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Rakorderi e shpejte 3/4” (paketimi 20 cope)