Suport për blerje !

GG258 – Pistolete ngjitje 25W (150W) me 4 kallama 150 mm

1,190 L

GG258 – Pistolete ngjitje 25W (150W) me 4 kallama 150 mm

GG258 - Pistolete ngjitje 25W (150W) me 4 kallama 150 mm 1,190 L
Brand:INGCO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Pistolete ngjitje 25W (150W) me 4 kallama 150 mm