Suport për blerje !

HPS0201 – Gershere krasitje dore Super Select 8” 200 mm

490 L

Gershere krasitje dore Super Select 8” 200 mm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Gershere krasitje dore Super Select 8'' 200 mm
HPS0201 - Gershere krasitje dore Super Select 8'' 200 mm 490 L
Brand:INGCO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

HPS0201

INGCO – 0