Suport për blerje !

Gershere degesh me bateri 20 V pa karboncina

15,500 L

Gershere degesh me bateri 20 V pa karboncina

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Gershere degesh me bateri 20 V pa karboncina 15,500 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Gershere degesh me bateri 20 V pa karboncina