Furnelle me gaz me tre vatra 2.2kW+2.2kW+1kW

Furnelle me gaz me tre vatra 2.2kW+2.2kW+1kW

3,590 L

Marka:BORMANN

Furnelle me gaz me tre vatra 2.2kW+2.2kW+1kW

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Furnelle me gaz me tre vatra 2.2kW+2.2kW+1kW