Furnelle me gaz me nje vater 2.2 kw
Furnelle me gaz me nje vater 2.2 kw

Furnelle me gaz me nje vater 2.2 kw

1,750 L

Marka:BORMANN

Furnelle me gaz me nje vater 2.2 kw

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

BLG4000

BORMANN – 0