Fryrese gjethesh me benzine me 3 funksione 23cc, 0.93 Hp, fryrja 90m/sec

Fryrese gjethesh me benzine me 3 funksione 23cc, 0.93 Hp, fryrja 90m/sec

24,900 L

Marka:BORMANN

Fryrese gjethesh me benzine me 3 funksione 23cc, 0.93 Hp, fryrja 90m/sec

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Fryrese gjethesh me benzine me 3 funksione 23cc, 0.93 Hp, fryrja 90m/sec