Suport për blerje !

Fryrese gjethesh me bateri 20 V, 18000 rpm, vetem trup

6,500 L

Fryrese gjethesh me bateri 20 V, 18000 rpm, vetem trup

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Fryrese gjethesh me bateri 20 V, 18000 rpm, vetem trup 6,500 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Fryrese gjethesh me bateri 20 V, 18000 rpm, vetem trup