Suport për blerje !

Fryrese gjethesh elektrike 2600 Watt, 80m/s, 45 Lt

15,500 L

Fryrese gjethesh elektrike 2600 Watt, 80m/s, 45 Lt

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Fryrese gjethesh elektrike 2600 Watt, 80m/s, 45 Lt 15,500 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Fryrese gjethesh elektrike 2600 Watt, 80m/s, 45 Lt