Suport për blerje !
Ofertë!

FR23A001M – Disk alumini 250 x 2.80 x 30.00 mm Z 80

Çmimi origjinal qe: 10,460 L.Çmimi i tanishëm është: 8,500 L.

-19%

Disk alumini 250 x 2.80 x 30.00 mm Z 80

FR23A001M - Disk alumini 250 x 2.80 x 30.00 mm Z 80 10,460 L Çmimi origjinal qe: 10,460 L.8,500 LÇmimi i tanishëm është: 8,500 L.
Brand:FREUD

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Disk alumini 250 x 2.80 x 30.00 mm Z 80