Suport për blerje !
Ofertë!

FB0117 – Difuzor majash saldimi 37 mm

Çmimi origjinal qe: 470 L.Çmimi i tanishëm është: 390 L.

-17%

Difuzor majash saldimi 37 mm

FB0117 - Difuzor majash saldimi 37 mm 470 L Çmimi origjinal qe: 470 L.390 LÇmimi i tanishëm është: 390 L.
Brand:TRAFIMET

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Difuzor majash saldimi 37 mm