Suport për blerje !
Ofertë!

F10976 – Syze saldimi me mbrojtese anesore, xham transparent policarbonate

Çmimi origjinal qe: 680 L.Çmimi i tanishëm është: 490 L.

-28%

Syze saldimi me mbrojtese anesore, xham transparent policarbonate

F10976 - Syze saldimi me mbrojtese anesore, xham transparent policarbonate 680 L Çmimi origjinal qe: 680 L.490 LÇmimi i tanishëm është: 490 L.
Brand:TRAFIMET

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Syze saldimi me mbrojtese anesore, xham transparent policarbonate