Suport për blerje !

ES2300 – Mprehese zinxhiri 230W, diametri i diskut Ø 145×22.2 mm

13,500 L

Mprehese zinxhiri 230W, diametri i diskut Ø 145×22.2 mm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
ES2300 - Mprehese zinxhiri 230W, diametri i diskut Ø 145x22.2 mm 13,500 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Mprehese zinxhiri 230W, diametri i diskut Ø 145×22.2 mm