Suport për blerje !

Elektrosharre 2000 W 400 mm

12,500 L

Elektrosharre 2000 W 400 mm

Elektrosharre 2000 W 400 mm 12,500 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Elektrosharre 2000 W 400 mm