Ekspres 900 w me ekranc LCD dhe ore dixhitale

Ekspres 900 w me ekranc LCD dhe ore dixhitale

4,990 L

Marka:BORMANN

Ekspres 900 w me ekranc LCD dhe ore dixhitale

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Ekspres 900 w me ekranc LCD dhe ore dixhitale