Suport për blerje !
Ofertë!

EBV260 – Fryrës gjethesh dhe aspirator me benzine 42.7 CC, 1.25 kW, depozite 0.5 Lt

Çmimi origjinal qe: 25,470 L.Çmimi i tanishëm është: 19,900 L.

-22%

Fryrës gjethesh dhe aspirator me benzine 42.7 CC, 1.25 kW, depozite 0.5 Lt

EBV260 - Fryrës gjethesh dhe aspirator me benzine 42.7 CC, 1.25 kW, depozite 0.5 Lt 25,470 L Çmimi origjinal qe: 25,470 L.19,900 LÇmimi i tanishëm është: 19,900 L.
Brand:FORCE

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Fryrës gjethesh dhe aspirator me benzine 42.7 CC, 1.25 kW, depozite 0.5 Lt