Suport për blerje !

E500G – Raft pa bullona, ngjyre gri ral 7038, me kapacitet 350kg 1000x400x1860mm

6,900 L

Raft pa bullona, ngjyre gri ral 7038, me kapacitet 350kg 1000x400x1860mm

E500G - Raft pa bullona, ngjyre gri ral 7038, me kapacitet 350kg 1000x400x1860mm 6,900 L
Brand:BIZZOTTO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Raft pa bullona, ngjyre gri ral 7038, me kapacitet 350kg 1000x400x1860mm